Västerbottensost Gastro Helsinki -HoReCa messuilla

Västerbottensost -juusto esittäytyy ruuanvalmistuksen ammattilaisille itämaisella twistillä. Keittömestari Mikko Rannikon ja Transmeri Oy:n avainasiakaspäällikkö Mervi Wahlroosin resepteissä tapakset saavat aivan uutta makua Gastro Helsinki HoReCa-messuilla 16.-18.3. Messukeskuksessa.

884_smallarticle

Västerbottensost -juusto on Suomen johtavassa HoReCa alan ammattitapahtumassa Gastro Helsinki -messuilla. Västerbottensost tuo tapaksiin itämaista twistiä keittömestari Mikko Rannikon ja Transmeri Oy:n avainasiakaspäällikkö Mervi Wahlroosin alkupalaresepteissä (kuvassa). Mukana nauttimassa Aki Wahlman.

He maistattivat Västerbottensost- juustoa sellaisenaan sekä uusilla ruuanvalmistusresepteillä:

• Grillattua Västerbottensost – juustoa, inkivääri-päärynäpyreeta

• Sitruunainen Västerbottensost –kukkakaalisosekeitto

• Västerbottensost -juustoa, sokeroitua pähkinää ja suolattua selleriä

• Västerbottensost –keksit, unikonsiemeniä ja ruohosipulia

 

Lisätietoja ja kuvapyynnöt: avainasiakaspäällikkö Mervi Wahlroos, Mervi.wahlroos@transmeri.fi, puh. 045 2772239

Kokeile ja ihastu!

Julkaistu: 15.03.2016

Takaisin ylös Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2, Espoo Takaisin ylös