Västerbottensost Gastro Helsinki -HoReCa messuilla
Västerbottensost -juusto esittäytyy ruuanvalmistuksen ammattilaisille itämaisella twistillä. Keittömestari Mikko Rannikon ja Transmeri Oy:n avainasiakaspäällikkö Mervi Wahlroosin resepteissä tapakset saavat aivan uutta makua Gastro Helsinki HoReCa-messuilla 16.-18.3. Messukeskuksessa.
Västerbottensost -juusto on Suomen johtavassa HoReCa alan ammattitapahtumassa Gastro Helsinki -messuilla. Västerbottensost tuo tapaksiin itämaista twistiä keittömestari Mikko Rannikon ja Transmeri Oy:n avainasiakaspäällikkö Mervi Wahlroosin alkupalaresepteissä (kuvassa). Mukana nauttimassa Aki Wahlman.
He maistattivat Västerbottensost- juustoa sellaisenaan sekä uusilla ruuanvalmistusresepteillä:
• Grillattua Västerbottensost – juustoa, inkivääri-päärynäpyreeta
• Sitruunainen Västerbottensost –kukkakaalisosekeitto
• Västerbottensost -juustoa, sokeroitua pähkinää ja suolattua selleriä
• Västerbottensost –keksit, unikonsiemeniä ja ruohosipulia
Lisätietoja ja kuvapyynnöt: avainasiakaspäällikkö Mervi Wahlroos, Mervi.wahlroos@transmeri.fi, puh. 045 2772239
Kokeile ja ihastu!
Julkaistu: 15.03.2016